Een eigen keuken, waarom is dat bijzonder?
Veel organisaties hebben een grote centrale keuken ergens in de regio staan of kopen hun maaltijden kant-en-klaar of half-gereed in. 'De Blanckenborg' hecht veel waarde aan een eigen keuken met gespecialiseerde koks. Zo hebben we naast de chef-kok en de sous-chef een dieetkok en een diƫtiste in dienst die de kennis en kunde hebben over voeding voor ouderen in het algemeen en ouderen met een ziekte of bepaalde voedingstekorten.
Daarnaast biedt het hebben van een eigen keuken die dagelijks vers kookt ook de voordelen van thuis. ZIjn er wensen dan kan daar veelal aan voldaan worden. Zijn er activiteiten of bijzondere feestdagen dan besteedt ons keukenteam hier speciaal aandacht aan.
Waar onze keuken heel goed in is? Dagelijkse, gezonde Hollandse kost maar ook met feestdagen erg goede warm en koude buffetten, waar menig restaurant niet aan kan tippen! (dat is de feedback die we krijgen van de gebruikers en daar zijn we best trots op!).