Werken & Leren

Werken bij 'de Blanckenborg', iets voor jou?

Stichting Zorgcentrum 'de Blanckenborg' heeft regelmatig vacatures voor diverse functies binnen het zorgcentrum. Waar je ook komt te werken binnen het zorgcentrum, je werkt altijd met professionele, maar vooral enthousiaste collega's.

 

Bij Stichting Zorgcentrum ‘de Blanckenborg’ werken ongeveer 300 mensen in zeer diverse functies: van huishoudelijk medewerker tot activiteitenbegeleider en van kok tot medewerker technische dienst. De meeste mensen werken echter in de sector Zorg en Welzijn als zorgassistent, verzorgende of verpleegkundige.

Werken in 'de Blanckenborg' betekent werken in een dynamische omgeving, geen dag is hetzelfde. Je werkt met mensen die iedere keer weer anders reageren. Dat betekent dat je snel moet kunnen inspringen op onverwachte situaties. Dat maakt het werk heel afwisselend en geen moment saai. 

Werkklimaat

Stichting zorgcentrum ‘de Blanckenborg’ is een professionele organisatie met een informele werksfeer. Waar 'de Blanckenborg' in uitblinkt is de open manier waarop wij met elkaar communiceren en het respect van medewerkers voor de cliënten en elkaar. Ons motto:

Zeggen wat je doet en doen wat je zegt.

‘De Blanckenborg’ ziet haar medewerkers als het ‘kapitaal' van de organisatie. Als medewerker bepaal je immers voor een groot deel de tevredenheid van de cliënt. Jij maakt als medewerker het verschil voor de cliënt! Vandaar dat er veel aandacht uitgaat naar de deskundigheid en motivatie van de medewerkers.

Vragen over de zorg?

0597 56 55 00

Neem contact op met onze servicebalie.
Deze is geopend op werkdagen van 08:00 uur tot 16:00 uur

 

 

 

Werken bij de Blanckenborg:
 

Wij bieden...

Vacatures

Voor vrijwilligers

 

 
 
Blijf op de hoogte:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Stichting Zorgcentrum 'de Blanckenborg'
Eikenlaan 34, 9697 RW Blijham

 

 

 
Cookie-instellingen